אף יבש בלי לחות ונזלת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/03/2019 | 08:41 | מאת: דני

שלום דוקטור. לאחרונה שמתי לב שהאף שלי מבפנים יותר יבש מפעם. אני מתעורר בבוקר ואין כמעט נזלת יבשה כמו פעם והאף יבש מבפנים ממש אינו לח כמו פעם. בלי קשר יש לי כאבים במקומות מסויימים בגוף(אני יודע שזה פורום אף אוזן גרון) האם אף יבש מעיד על סכנה מסויימת? אני מקפיד לשתות מים וגר בחול במדינה קרה אערך 10 מעלות. אני מפחד שמשהו קרה לגוף שלי והסממן הראשון זה האף היבש

22/03/2019 | 10:14 | מאת: דני

דןקטור שכחתי לציין שאני בן 25. האם יכול להיות שמערכת החיסונית שלי נפגמה והאף שלי הפסיק לייצר נזלת?

מציע לך להבדק לגבי שאר התלונות לגבי התלונה על יובש באף צ-מומלץ בדיקת רופא אא"ג , שה שאין נזלת יתכן וזה מצב תקין לכן חשוב להבדק עH" רופא אא"ג

רקאה תשובה בהמשך שהאלה שלך

ראה תשובה בהמשך

מנהל פורום אף אוזן גרון