פצע על הלשון כבר זמן מה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/03/2019 | 21:35 | מאת: אבי

היי, בן 25 לא מעשן בריא יש לי כבר כמה חודשים פצע על הלשון בצד שמאל הפצע לא גדול או כואב או מציק, בהתחלה הוא היה נראה ממש כמו גידול קטן כזה (כמו חצ׳קון עגול ונפוח שמתנשא לגובה) ולאט לאט הוא יורד, היום הוא בגודל די קטן, לעומת מה שהיה (פחות ב60 אחוז) והוא אפילו קצת זז במגע כאילו כמו חתיכת רקמה הוא ממש קטן, לא כואב, אין מסביבו שום דבר הוא בצבע שקוף/מעט לבן. קראתי באינטרנט שפצע של כמה חודשים צריך להלחיץ מאוד. האם זה המצב גם כאן? היית קובע תור דחוף לאאג (רק בעוד חודשיים אני יהיה בארץ ויוכל ללכת) או שאפשר להמתין לדעתך עד שאני יחזור לארץ

בוקר טוב מאוד מומלץ לפנות לרופא אא"ג או פה ולסת לבדיקה ושקילת דגימה מהממצא

מנהל פורום אף אוזן גרון