ממצא בעצם הפטרוז

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/02/2000 | 17:52 | מאת: איריס

שלום רב! תודה רבה על תשובתך, אומר לך בכנות שביקרתי אצל לא מעט נירוכירורגים, ואף אחד מהם לא חשב על כך מלבד הרב פירר, המקרים הנ"ל שתארתי באים בהתקפות מדי פעם, רציתי רק לשאול קיים טיפול מסוים כנגד סחרחורות? למען האמת הממצא נמצא במקום מאוד לא סימפטי קרוב מאוד חעורק כך שהסיכויים ובצדק שמישהו יעשה משהו קלושים, השאלה האים יש טיפול תרופתי? אין לי ספק שאני אכן אפנה לא.א.ג בברכה איריס

03/02/2000 | 22:31 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום איריס סחרחורת היא סימפטום ממש כמו חום והסיבות לה רבות לכן לא ניתן לקבוע טיפול תרופתי עד אשר הסיבה המדויקת איננה מאובחנת. במקרה שאת מתארת יש לבחון היטב את הצילומים ולערוך לך סדרת בדיקות אאג, ­רק אחר כך ייקבע אם הטיפול ניתוחי או תרופתי. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון