ממצא בעצם הפטרוז

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/02/2000 | 09:22 | מאת: איריס

לד"ר אליאב 2.200 אבקש לשאול אותך שאלה שאולי לא כ"כ מקובלת אבל בכל זאת חשובה מאוד, בהקשר לממצא שלי האם כל א.א.ג יכול לעזור לאבחן, ולייעץ או שיש רופאים מסוימים? כמו נירולוג ונירוכירורג? על כן אבקש ממך אם תוכל להפנות אותי לרופא הנכון או למרכז הרפואי המתאים. המון תודה מחכה לתשובה במהרה

02/02/2000 | 21:26 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום איריס הנושא בהחלט נוגע ישירות לרפואת אאג.כל רופא אאג אמור להבין בעניין זה. ברור שהמרכזים הרפואיים בבתי החולים פוגשים מקרים כאלה ולהם צוות יועצים ואנשי רנטגן שעובדים בצמוד אליהם אני ממליץ שתפני לרופא אאג המטפל  ובטוח שהוא ימצא לנכון להפנותך למרכז המתאים­ במידת הצורך.

מנהל פורום אף אוזן גרון