מכתב לד"ר שלמה- נגעים בראש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/02/2000 | 12:37 | מאת: איריס

שלום רב 1.2.00 אבקש אים תוכלו לענות על שאלתי גם אים משהו אחר מוסמך לכך מחכה לתשובה . הענין דחוף מאוד תודה

01/02/2000 | 13:49 | מאת: איריס

שלום רב! בירצוני לשאול לדעתך לגבי תגובות לממצא שהתגלה לי, אומנם לא חדש אבל להערכתי מתחיל להציק. לפני שנתיים התגלו בראשי שני ממצאים אחד בהיפופיזה ששנוי במחלוקת והשני וודאי בעצם הפטרוז, שניהם אובחנו כלא ממאירים, אחד מהם שבצד ימין בגודל של 2 ס"מ הוא לא נוגע במוח ולא גדל רק מכרסם את העצם, שאלתי היא, לאחרונה החלו להופיע סימנים של עייפות חזקה לחץ בצד מעל האוזן ותופעות של טשטוש חסר יכלת לתפקד ולעיתים אף מקרים שהוגדרו ע"י רופאים נירולוגים כתופעות של אפילפסיה מסוימת, שאלתי היא בכל מחול השדים הזה מלבד הרב פירר (עזרה למרפא) אף אחד לא ראה לנכון להפנות אותי לרופא אף אוזן גרון האם יש לדעתך מקום לכך? ודבר נוסף האם יתכן שיש בכל זאת פגיעה בשיווי המשקל ולא רואים זאת בצילומים? כיוון שהנגע נמצא קרוב מאוד לעורק והבנתי שאף רופא ובצדק לא ימהר לגעת בו, אולי תוכל להפנות אותי לרופא א.א.ג עם ניסיון בנושא אים בכלל צריך בברכה מחכה לתשובה מהירה

01/02/2000 | 15:13 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום רב ! מאד קשה להתייחס לממצאים שתיארת מבלי לבדוק אותך ,להבין את תלונותייך, ולבחון ביסודיות את הצילומים. באופן כללי ממצאים בעצם הפטרוזית יכולים לגרום להפרעות בשיווי המשקל, ולפגוע בעצבוב האוזן הפנימית,ועצב הפנים לדעתי במצבך,יש בהחלט מקום להערכת רופא א.א.ג ונוירוכירורג. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון