חוסר שעווה לחלוטין (ומבוך יבש)

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

31/01/2000 | 00:03 | מאת: טל דוד

שלום באוזן ימין אין הפרשה של שעווה במבוך האם תיתכן סתימה בבלוטת השעווה האם כאבים יכולים לנבוע מהסתימה הזאת ואיזה פיתרון יש לבעיה כזאת תודה

31/01/2000 | 20:03 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום טל בדרך כלל היעדר הפרשת שעווה באוזן החיצונית כפי שתיארת הינה משנית  לתהליך חולני באוזן בדרך כלל בגלל דלקת חיידקית או פטרייתית כמו כן עליך  לברר האם הנך מרבה לנקות אזניים פעולה שאיננה מומלצת מאחר שהיא חושפת את האוזן למצבים כפי שתיארת אשר לכאבים- כנראה שהם מכוונים שוב לתהליך דלקתי ממליץ שתיבדק אצל רופא אאג.

31/01/2000 | 22:16 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

שלום! אם ישנה סתימה במבוך - ז"א מהאוזן התיכונה כלפי חוץ הרי יתכן כי זה נוצר מכמה סיבות כגון דלקת - זיהום, או בעיה מכנית. והשאלה האם ישנה ירידה בשמיעה.... מוזמן לטיפול בנרות הופי היכולים לסייע בניקוז ובניקוי האוזן (סירקולציה לאיזור) בדרך פשוטה יעילה ולא כואבת - ראה הודעות קודמות בפורום בנושא הנרות.

מנהל פורום אף אוזן גרון