טיפול דיאטה

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

27/11/2008 | 09:33 | מאת: רינת

שלום, שמעתי שיש אצלכם גמילה מאכילה מה זה אומר??!!! תודה רינת

02/12/2008 | 12:04 | מאת:

רינת שלום, לשאלתך,בנושא תזונה יש לנו טיפול מאד מסוים,זהו טיפול גמילה מסוכרים וגלוטן. זהו טיפול טבעי לחלוטין המשלב שיחת הסבר,שימוש בביו אנרגיה ואיזון באמצעות אבני קריסטל. הגלוטן הוא החומר שנמצא בתוך הקמח והטיפול מפחית את הדחף לכל אותם מוצרים שמכילים קמח וסוכר-לחם,עוגות,שוקולד וכו'. ברוב המקרים טיפול אחד מספיק ויוצאים ממנו בתחושה של אדישות לעוגות ולמתוקים. אם קרה ויש עדיין איזשהו צורך מוסים,מקבלים טיפולים נוספים. מעבר לזה,אוכלים הכל ובלי הגבלה-פירות,ירקות,בשר,גבינות קטניות וכו'.- והתוצאה היא שאוכלים טוב,אוכלים בריא,ברוב המקרים יורדים במשקל והכי חשוב שמבחינה אנרגטית מרגישים מצויין!! לפרטים נוספים ניתן להתקשר למכון:לטלפון כוכבית 9933* בהצלחה!! בברכה צוות המכון, מכון אברהמסון גמילה מעישון והתמכרויות טלפון:כוכבית 9933*