פטריית שמש בגב

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/04/2003 | 14:23 | מאת: יעל

שלום. אני סובלת כבר 4 שנים בערך מפטרייה בגב(אחות אמרה לי שפטרייה זו מכונה בשם פטריית שמש אם אינני טועה. פטרייה הנגרמת מזיעה..). לא טיפלתי בדבר וכיום הפטריה התפשטה לי בכל הגב. שאלתי היא ממה נגרמת פטרייה זו ? (יש לציין אני סובלת ממחלת מעיים דלקתית המכונה כוליטיס ונוטלת תרופות המכונות אימורן באופן קבוע מזה כמה שנים. האם הופעת הפטרייה קשורה בצורה זו או אחרת לאותה מחלת מעיים?) ושאלתי השנייה: כאשר מטפלים באותה פטרייה על ידי מריחת משחה, האם נכון הדבר שהפטרייה תחזור בשלב כל שהוא לאחר מריחת המשחה וכבר השפעת המשחה עלייה לא תהיה משמעותית ? אודה לכם אם תתיחסו לשאלתי ותגיבו בתודה ובברכה. י ע ל .

לקריאה נוספת והעמקה
24/04/2003 | 16:41 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב יעל אהיה לך לעזר בשתי המחלות הלא סימפטיות אשר מלוות אותך זמן רב. בוטחני כי גם מנהלת הפורום תהא לך לעזר בעיצה מטעמה. ראשית , ניתן לסייע לך טיפולית בטיפול בכוליטיס כיבית ע"י טיפול צמחי מרוכז אנטי דלקתי. הטיפול יעיל בקשת רחבה של מחלות עור וגם במחלות מעי דלקתיות. לנוכח הצלחתו ותרומתו של הטיפול לחולי קוליטיס כיבית וקרוהן ניתן יהא לקרא עדויותיהם של חולי קרוהן בבטאון העמותה למחלות מעי דלקתיות היוצא לאור בחודש יוני כמדומני. שנית , ניתן לחסל פטרת השמש " ורסיקולור " בקרם צמחי אנטי פטרתי המחסל קשת רחבה של פטרות בהצלחה. רצוני לאחל עתיד טוב יותר בלי מחלות. אסייע לך באם תחפצי. בברכה רמי מור

24/04/2003 | 17:05 | מאת: ליעל

פורום התמיכה עם הרבה אחים לצרה http://doctors.co.il/forums/list.php?f=55 ד.א ביטאון העמותה התפרסם אין זכר לטיפול הנ"ל

25/04/2003 | 06:21 | מאת: רמי מור - הומאופט

שלום רב מעט סבלנות לא תזיק. אני ניזון מרכזת העמותה בצפון ואברר עימה את הנושא. עד אז סבלנות ועדות מומחה מצורפת בברכה רמי מור ********************************************************************************************* דר' קרמר משה - רופא מומחה למחלות עור פסוריאזיס , אורטיקריה , אטופיק דרמטיטיס , סבוריאה , ויטיליגו , אקנה. עדות אישית על טיפוליו של רמי מור. אני דר' קרמר משה - מומחה למחלות עור, מכיר היטב את רמי מור (הומאופט) מתוך היכרות אישית ורפואית. מתוך מעקב אישי,שיחה ותצפיות בחולים שעברו אצלו טיפולים במחלות שצויינו לעי"ל, יכול אני להעיד על שיפור משמעותי במצבם של החולים, על אף שטיפול קונבנציונלי לא היטיב עמם. ניתן לומר שהישגיו יכולים לעניין את קהילת הרופאים שאינם מצליחים לרפא בדרך הקונבנציונלית את המחלות שצויינו לעי"ל, ויש להכיר במגבלות הרפואיות של הרופאים במצבים מסויימים. אני אישית הפניתי אליו מספר חולים אשר זכו ליחס אישי מכובד ולנסיגת הנגעים בעור במחלות אלה לשימחתם בברכה. דר' קרמר משה.

24/04/2003 | 23:30 | מאת:

יעל שלום . אני סובלת כבר 4 שנים בערך מפטרייה בגב(אחות אמרה לי > שפטרייה זו מכונה בשם פטריית שמש אם אינני טועה. פטרייה הנגרמת > מזיעה..). לא טיפלתי בדבר וכיום הפטריה התפשטה לי בכל הגב. שאלתי > היא ממה נגרמת פטרייה זו ? בדרך כלל ממלסזיה פורבור (יש לציין אני סובלת ממחלת מעיים > דלקתית המכונה כוליטיס ונוטלת תרופות המכונות אימורן באופן קבוע > מזה כמה שנים. האם הופעת הפטרייה קשורה בצורה זו או אחרת לאותה > מחלת מעיים?) אולי בעקיפין לטיפול בה. ושאלתי השנייה: כאשר מטפלים באותה פטרייה על ידי > מריחת משחה, האם נכון הדבר שהפטרייה תחזור בשלב כל שהוא לאחר > מריחת המשחה וכבר השפעת המשחה עלייה לא תהיה משמעותית ? לא בהכרח, כדאי לעשות טיפול מונע, וטיפול יעיל הוא בשמפו, אך כדאי להבדק אצל רופא לאמת את האבחנה של אחותך ולקבל טיפול מתאים. בהצלחה, דר ליאונה פישר פלד