יובש בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/11/2003 | 10:18 | מאת: ענת

האם זה נכון שרבוי האבנית במים בישראל גורם לייבוש העור או סתימת הנקבוביות והאם ידועה זיקה בין שימוש במים ללא אבנית לשיפור בעיות עור כגון : קשקשים או סבוראה דרמטיטיס (של תינוקות )

10/11/2003 | 16:52 | מאת:

מים לסוגיהם השונים מיבשים את העור על רקע תהליך ההתאיידות ןעקב פירוק של שיכבת השומן שמגינה על העור. המניעה היא לא על ידי החלפת סוג המים אלא על ידי מריחה קבועה של קרמים משמנים על העור אשר משחזרים את שיכבת השומן שמונעת התאיידות. אין השפעה לסוג המים על סבוריאה בתינוקות.