שיער דליל ונשירה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

29/10/2003 | 00:18 | מאת: לירן

שלום אני בן 22 ויש לי שיער דליל, אני גם חושב שיש נשירה קלה. מפריע לי ששערי דליל כך שאני רואה את הקרקפת, הדלילות היא באופן אחיד. לפני כמה חודשים עשיתי בדיקות דם ונאמר לי מרופא המשפחה שיש לי אנמיה מחוסר ברזל ולכן לקחתי כדורים במשך חודש ואני צריך לעשות בדיקות דם למעקב.... מה עלי לעשות עם השיער הדליל למי לפנות ומה יכולה להיות הסיבה...? תודה.

29/10/2003 | 21:59 | מאת:

שלום לך אבחנה יש לך- חסר הברזל. אך צריך לטפל לתקופה ארוכה יותר, ולשיער לוקח מספר חודשים להתאושש, כך ש-סבלנות. מרקוס