נשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/10/2003 | 19:13 | מאת: אפרת

יש לי שיער דליל. התחלתי להשתמש בתכשיר בשם "טופיק" שמטרתו למלא את השיער הדליל, ואני מאוד מרוצה מהתוצאות. רציתי לדעת אם יש לתכשיר זה אישור של משרד הבריאות, כי זה לא מצויין על גבי התכשיר. ורציתי גם לשאול אם התכשיר יכול לגרום לי לנשירת שיער או אובדן שיער. אשמח מאוד לקבל תשובות לשאלותיי. תודה רבה

29/10/2003 | 23:10 | מאת:

אם יש אישור זה יהיה כתוב עליו. אין לו תופעות לוואי שכן הוא למעשה סיבי צמר שיוצרים אשליה של שיער והכל חיצוני. מרקוס