אורטיקרית שמש, שוב אני

דיון מתוך פורום  רפואת עור

17/09/2003 | 15:53 | מאת: סיגל

היי, השאלה שלי בנושא מלפני כמה ימים נענתה, אבל הגבתי עליה ומן הסתם הרופא לא ראה אותה אז הנה היא שוב. (תזכורת - בחורה עם בעיות אוטואימוניות ובינהן בלוטת התריס, ואורטיקרית שמש). לקחתי כבר לורסטין, זילרג'י ועכשיו אאריוס. כולם עזרו, אבל המצב רחוק מלהיות סביר. הם עזרו לרמה שאני מסוגלת לסוע באוטו עם בגדים קצרים, אבל לא למצב שבו אני מסוגלת ללכת חמש דקות עם שיער אסוף ביום קיץ (ושלא נדבר על הליכה לים). אני לא חושבת שזה קשור לטמפרטורה אלא לשמש כי זה קורה לי רק מחום השמש. חום מים או תנור לא גורם לי לתופעות. מה עוד כדאי לנסות?

18/09/2003 | 12:31 | מאת:

כמו שאמרתי אני מציע לך להתיעץ לגבי פוטותרפיה -קרינת אולטרה סגול

18/09/2003 | 14:06 | מאת: סיגל

איפה מבררים לגבי זה? איזה סוג רופא? רופא עור רגיל? אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל.