שאלה על ויטיליגו

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/03/2003 | 09:02 | מאת: ירושלמי

יש לי ויטיליגו במספר נקודות קטנות בגוף והוא לא מפריע לי בינתיים. הנקודה היחידב שכן מפריעה לי היא כתם באזור ראש הפין. אני יודע שיש טיפול לייזר שיכול להועיל, השאלה היא אם זה מסוכן לטפל באזור הזה בעזרת לייזר או שזה ממש כמו כל מקום אחר בגוף? שאלה נוספת היא האם יש מקום מומלץ לטיפולים מסוג זה בירושלים והאם קופת חולים משתתפת בחלק מהוצאות הטיפול. תודה רבה מראש.

26/03/2003 | 13:02 | מאת:

לירושלמי שלום, האזור כמובן יותר רגיש. מומלץ להתיעץ עם מומחה. בירושלים דר דוד פרידמן הוא רופא עם נסיון רב . צריך לשאול אותו ואת הקופה אם יש השתתפות. בהצלחה דר ליאונה פישר פלד