אריתמה נודוזום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/08/2003 | 11:09 | מאת: רונה

לפני כשנה ובחנתי כסובלת מאריתמה נודוזום, בעקבותיה הפסקתי לקחת גלולות למניעת הריון (ניסיון נוסף לאחר מספר חודשים לקחתן בשנית, הביא להתפרצות מחודשת של המחלה). אינני מצליחה למצוא כלל חומר על המחלה, הסימפוטומים שלה (צלי היו סימנים כחולים על הרגלים, חולשה, חוסר תאבון), הגורמים וכו'. אשמח אם תעשיר אותי או אם תוכל להפנות אותי לחומר קריאה בנושא. תודה מראש

08/08/2003 | 16:07 | מאת: יוסי

היי רונה אני מציעה כי תפני לרמי מור הומאופט הנה המייל [email protected] טיפולו הסיר ממני את ה - אריתמה נודוזום ממנה סבלתי ולא כל טיפול מוצלח ביהח' ביילינסון . שבת שלום ובהצלחה יוסי.

שלום גם אני ניתקלתי בשני מקרים שהגיבו מצוין לטיפול הומיאופתי קלסי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת