צוואר תפוס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/11/2015 | 10:34 | מאת: שלומיתי

שלום ד"ר אני בת 28 לפני כיומיים נתפס לי הצואר, כאבים חזקים בחלק הימני של הצואר והכאב מקרין ליד ימין . היום התעוררתי בבוקר בנוסף גם עם כאבי ראש חזקים, מעין לחץ בגולגולת. ובכלל בעשרת הימים האחרונים אני מתעוררת מדי בוקר עם כאבים סביב העיניים ואף נפיחות תחתיהן שבמהלך היום הנפיחות פוחתת. בנוסף, בחילות . האם יש לך פתרון עבורי תודה מראש

שלום מסג טוב או טיפול כירופרקטי יכולים מאד לעזור. יש לנו במרפאה כירופרקט מעולה! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת