גסטרוקופיה...

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/06/2015 | 13:22 | מאת: אני

עברתי אתמול בדיקת גסטרוקופיה ומשהתאוששתי מעט ממהרדמה מצאתי את עצמי מחוברת לעירוי נוזלים וכשנגמר שמו לי שקית עירוי נוספת בסיכום הבדיקה בכתב ציינו את המימצאים: כיב בקיבה וכיב קטן בתרסריון, ולקיחת ביופסיה שלא ברור לי למה. בסיכום לא מופיע ענין העירוי ויותר מזה מענין אותי לדעת למה לקחו ביופסיה?

שלום נמצא כיב בתרסריון ובקיבה ומשם לקחו ביופסיות העירוי ניתן אולי כי לחץ הדם היה נמוך מידי והיו סימני יובש דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת