ראקוטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/04/2015 | 11:38 | מאת: סיגל

שלום, אני בת 34. משקלי תקין (51 ק"ג - גובה 1.62). עוסקת בפעילות גופנית, די שומרת על דיאטה דלת קלוריות ואין לי הסטוריה של כולסטרול במשפחה. בחודשיים האחרונים אני נוטלת רואקוטן. בבדיקת דם שגרתית שביצעתי עולה כי רמת הכולסטרול שלי היא: כללי -277 LDL - 165 HDL - 78 טריגליצרידים - 166. אשמח אם תוכל להמליץ לי - האם לעשות בדיקות נוספות? האם ייתכן שהתוצאה קשורה בנטילת הרואקוטן? איזו דיאטה מומלצת עבורי? תודה מראש, סיגל

שלום האם יש לך בדיקות קודמות של שומני הדם? כל תרופה יכולה לגרום כמעק לכל תופעת לוואי אפשרית. רואוקוטן יכולה לגרום להפרעה בתפקודי כבד. אני הייתי ממליץ להפסיק את התרופה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת