שרירים תפוסים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/03/2015 | 10:34 | מאת: רוני

שלום יש לי בעיה בשרירים בכל הגוף יש את זה גם לאח שלי כנראה ששתי הורי נשאו את זה אבל להם לה היה את זה השרירים שלי נתפסים וכואבים מאוד אחרי פעילות ספורט כלומר אני יכול לעסוק בספורט אבל לא יותר מדי זמן כשאני עושה פעולה אגרסיבית מדי לזמן ארוך שרירי הגוף שלי נתפסים ופעם אף השתן שלי היה כהה מאוד כמאט שחור אחרי פעילות חזקה זה מגיע למצב שאני לא יכול להפוך את עצמי על הגב שאני ישן אני יודע שזה קשור ב"אינזמים "} שלי שהם מתפקרים באופן לא סדיר אני חייב עזרה לחיות נכון המחלה הזאת מציקה לי מאוד בחיים תן לי עצות ותסביר לי טיפה מה הולך יש לזה קשר ל ck שאין לי מושג מה זה בתודה מראש

שלום מדובר במחלה תורשתית די נדירה של הפרעה בתפקוד אנזימים בגוף. לא ברור לי איך ניתן לפתור הבעיה. מבטיח לבדוק ולחזור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת