ניקוי גוף מרעלים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/12/2014 | 08:01 | מאת: אורנה

שלום רב, אני מעוניינת לקבל פרטים על ניקוי גוף מרעלים וטיפול שנקרא קולוניק ואם יש מחקרים או מאמרים הניתנים לקריאה? בתחום ניקוי גוף מרעלים באמצעות צום מלא או צום על בסיס מים/מיץ של מספר ימים, הייתי רוצה לדעת האם מומלץ לצום וכמה ימים?

שלום אני מאד מאמין בצום נוזלים בנלווה לטיפולים נוספים כמו קולוניק הידרותרפיה כאמצעי מדהים לצורך ניקוי גוף מרעלים. לפי נסיוני זוהי השיטה היעילה היחידה. הבעיה היא שבדרך כלל לא מומלץ לבצע צום רפואי ללא מעקב צמוד והדוק של בעל מקצוע המיומן בשיטת טיפול זו. דר דיין מרכז מומחים דר דיין 03-6496888

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת