גזים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/10/2014 | 21:08 | מאת: אביב

שלום דוקטור אני בן 49 בדרכ בריא ומזה כחודש וחצי מערכת העיכול שלי עוברת משהו. זה מתבטא בעיקר בריבוי גזים בעלי ריח דומיננטי. התופעה התחילה סמוך לשינוי דרסטי בדיאטה בעקבות שומנים בדם. חשבתי שזה אולי הכדור שהרופאה רשמה לי ניסיתי לעשות אלימנציה של מזונות אבל הגזים והבטן הנפוחה נותרו. לאחרונה שוקל לעשות הידרוקולוניקס. לא עשיתי שום בדיקה של מערכת העיכול עד כה. מהי המלצתך? תודה

שלום איזה כדור רשמה לך הרופאה? למה שלא תנסה במקביל לנסיונות האילמינציה התזונתית גם לקחת כדור פרוביוטיקה? אני בעד הידרוקולוניק אך לא נראה לי דזה יפתןר הבעיה. דר דיין

28/10/2014 | 22:38 | מאת: אביב

לגביי הכדור להורדת כולסטרול זה ליטורבה. הפסקתי לקחת אותו לכמה ימים אבל לא ראיתי שהבלאגן בבטן נרגע אז המשכתי איתו. ניסיתי פרוביוטיקה ואפילו אנזימי עיכול אבל לא התמדתי בלקיחה שלהם.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת