מה דעתך על הידרוקולון תרפיה?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/09/2014 | 13:00 | מאת: תומר

האם הטיפול הזה ניתן בקליניקה שלך? יש הצלחות? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4572056,00.html

שלום רב במרפאתי מבצעים טיפול זה קרוב לעשרים שנה . ברוב המקרים טיפול כזה מהווה חלק ממכלול טיפולים ובאף מקרה לא מדובר על סדרה של טיפולים אלא על טיפול אחד עד ארבעה בטווח של זמן תוך התאמה פרטנית. כל אדם המגיע לביצוע חייב לפתוח תיק רפואי אצל רופא כדי למנוע ביצוע טיפול במקרים אסורים. הטיפול מבוצע באופן מקצועי ומיומן וברוב המקרים התוצאות המתקבלות מאד משביעות רצון. דר דיין

08/10/2014 | 23:10 | מאת: שאלות על הטיפול

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת