כאבי בטן עליונה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/03/2003 | 00:51 | מאת: פנחס

אני בן55 לפני שנה התחלתי לסבול מכאבים בחזה , עברתי בדיקות בלב וכן בדיקות פנימיות נוספות בקיבה ובאחת מהן נתגלתה דלקת כרונית בלבלב. אלא שהכאבים אינם סימפטומטיים לדלקת בלבלב הכאב נרגע דוקא לאחר האוכל, בשינה הוא מרפה, אם כי לאחרונה הוא מטריד גם אז. הרופאים אינם יודעים ממה נובעים הכאבים ואני נואש האם יש כיוון חשיבה נוסף?

שלום נראה בעיתי ודורש ישיבה מסודרת והערכת מצב. באם אתה מעונין אתה מוזמן להתקשר לטל 03-6496888 תודה דרדיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת