פטרית הקנדידה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/05/2003 | 19:26 | מאת: דוד

דר' דיין הייתי מעונין לדעת לגבי פטרית הקנדידה, מהם דרכי הטיפול בפטריה האם יתכן כי יש אך ורק פתרון ברפואה האלטרנטיבית באיזשהוא שלב של הריפוי או שיש גם פתרונות קונבנציונלים ? לדוגמא לאחר שהטיפול הקונ' במעיים פסק אך יש לטפל בגרורות? או שלא קיים מושג של גרורות. וכן האם יתכן כי לא יהיה ניתן להתגבר על התפרצות הפטריה בצורה כלשהיא והדבר ישאר כרוני לכל החיים? כאשר הפטריה שוכנת במעיים במצב שבו התפרצה האם יש לכך השלכות על תפקוד כללי מעבר לדיאטה הנדרשת ?

שלום הרבה שאלות-אין לי תשובות לכולם. הקנדידה מהווה יצור החי עם הגוף בדרגת סימביוזה זו או אחרת.כלומר הגוף צריך את הפטריה וכנל הפוך. במצבים מסוימים או על רקע טיפול אנטיביוטי או תרופתי אחר או על רקע זיהום וירלי או על רקע תת תזונה או החלשות הגוף מסיבה אחרת -מופיע עליה בכמות הפטריה ואז היא יכולה להפוך להיות פתוגנית עם ביטויים קליניים ואחרים גם במערכת העיכול וגם בחלקי גוף נוספים. בשלב זה אם הוא מזוהה בוודאות באמצעןת תרביות -יש לרפואה הקונבנציונלית פתרונות תרופתיים. לא קים פתרון אחד לכלל מצבי הקנדידיאזיס ובכל מקרה יש לקחת תמיד בחשבון גם פרמטרים קליניים ומדדים רבים נוספים משתנים מאדם לאדם. אני אף פעם לא מטפל רק בטכניקה אחת אלא תמיד בשילוב. דר דיין http://dayan-clinic.co.il

17/05/2003 | 10:29 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

17/05/2003 | 10:33 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

לביומגנטים יש תשובה לקנדידה. אגב זו אותה צורת טיפול כמו CFS . הטיפול הוא פשוט יעיל ונמשך לאורך זמן אבל הוא טיפול עצמי הכולל גם תזונה נכונה. לפרטים אפשר לפנות אלי בדוא"ל.

20/05/2003 | 19:02 | מאת: רינה

הי, אני מציעה קודם כל להפסיק לאכול כל מה שקשור בשמרים ! חוץ מזה תעשה לעצמך טובה ופנה לתזונאי קליני מוסמך והוא יתן לך תפריט יותר מפורט. כמובן פנה גם לפורום תזונה, הומיאופטיה וכיוב' בהצלחה !

23/05/2003 | 22:44 | מאת: ורד IPEC

שלום דוד בשיטת ipec שהיא שיטה אנרגטית לחלוטין יש אפשרות לברר מה מקור הקנדידה, מיקומה ואחוזיה ואם זה מהווה מוקד בעייתי בגוף. השיטה מבוססת על קינסיולוגיה ואינה מצריכה תרופות וכו' לפרטים אפשר במייל [email protected] תרגיש טוב והמון בריאות ורד

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת