שפשפת ופצעונים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/05/2003 | 10:54 | מאת: ערן

אני מניח שלא היה לך סבלנות לקרוא את שאלתי הקודמת עד הסוף.אך פרטתי שתוכל לדעת את הטיפול שקבלתי. אך ממש בקצרה האם כדאי לתת עוד צאנס לטיפול בשפשפת ופצעונים שלא נרפאו ע"י רפואה קונבציונלית או ללכת לרפואה משלימה ולקוות שירפאו אותי שם ? איזה תחום מטפל בדברים אלה ? כמה זמן אורך הטיפול ? והאם הטיפול במשחה או בכדורים ? תודה מראש על תשובתך הפעם.

שלום הייתי שמח לשוחח אתך בטלפון. יש דברים שעדיף לא לדון בהם מעל דפי האינטרנט. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת