מנהפאוזה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/04/2003 | 01:03 | מאת: בן

שלום ד"ר דיין. האם ידועה תופעת מנהפאוזה אצל גברים,(אני בן 61), התופעות אצלי הן התקפי חום והזעה פתאומיים, תוך כדי הרגשה רעה מאד של חוסר איכפתיות וחרדה גדולה. לעיתים גם לחץ בבית החזה העליון. עברתי את כל הבדיקות הנחוצות, כולל סי.טי ראש וגוף, א.ק.ג. הולטר,העמסת סוכר,אי.אי.ג'.וכד', וכולן בסדר. אך התופעות ממשיכות, והטיפול כרגע הינו התרופות נגד חרדות,"פאקסט" קודם "טרנקסל", "קסאנגיס" ולשעת חרום (התקף)"ואבן" מתחת ללשון. האם יש דרך טיפול אחרת בנושא? יכולה להיות גם ברפואה המשלימה .ואם כן מהי? אני סובל מכך כבר כשנתיים, האם לא די? תודה על תשובתך.

30/04/2003 | 08:16 | מאת: זיוה-זאב,רפואה שלמה

שלום רב, אכן יש גם תופעות של גיל המעבר אצל גברים ברמות עוצמה שונות. אפשר לטפל בהן בעזרת תזונה, תוספי מזון, דיקור, רפלקסולוגיה ועוד. מומלץ לך לפנות למטפל מנוסה לשם יעוץ אישי. זאב

שלום אדוני התופעה מוכרת,נתן לטפל בה -לא בקלות. נא התקשר לטל 03-6496888 תודה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת