אפטות מעטות ורירית אדומה במעי הדק

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/12/2020 | 18:33 | מאת: נירית

שלום רב, ללא כאבי בטן . עברתי קולונוסקופיה כיוון שאבי מפטר מסרטן במעי הגס. נמצאו מספר אפטות וחלק קטן מהרירית מכורה ואדום. נשלח לביופסיה. מה זה אומר?האם שינוי בהרגלי אכילה ישנו את המצב? על מה זה מעיד? אודה על תכובתך. תודה מראש.

היי בת כמה את? יש מחלות רקע נוספות? הכי הגיוני לחכות לתשובת הביופסיה ואז נראה

05/12/2020 | 12:12 | מאת: נירית

תודה על תגובתך המהירה. אני בת 58. ברקע, מעי רגיז, בעית קצב לב אשר מטופלת בקרדילוק, אספירין וקרסטנור.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת