בירור כאבי בטן, בעיות במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/11/2020 | 14:36 | מאת: דניאלה

אני בת 65, וקצת יותר למעלה מחודש, יש לי כאבי בטן. היתה תקופה שלקחתי פרוביוטיקה, ונעלמו לי לחלוטין כאבי בטן, כאבי בטן מתחת לחזה, ולעיתים ממש רחוקות בצד ימין, ואחרי כמעט שנה חזרו כאבי הבטן, משום מה הפרוביוטיקה כנראה לא עזרה, רוצה לציין שביתי נפטרה, ומאז יש לי בעיות במערכת העיכול, שמעולם לא ניתקלתי בזה, אני נמצאת במצב נפשי קשה מאז פטירתה, וקשה לי לחשוב לבצע בדיקה כמו גסטרוסקופיה וקולונסקופיה. השאלה היא, האם ניתן לעשות אולטרסאונד של הבטן, או שאני אהיה חייבת לעשות בדיקה פולשנית, כמו קולונסקופיה על-מנת לוודא מה הסיבה לכאבי בטן? תודה, ממתינה לתשובה.

היי משתתף בצערך אין ספק שמצב נפשי משפיע על הבטן ואפילו מאד קשה לי לתת לך עצות כך. חייב לשבת איתך ולהבין את כל התמונה ואז לקבוע כיוון של עזרה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת