שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/08/2020 | 12:28 | מאת: הדר

דר יוסף שלום רב, בהמשך לשאלה ההליטוזיס למטה: רופא שיניים בדק אמר הכל תקין -לגבי פלות המעי-לקחתי בשמך שבוע וחצי ביו 25. -ורופא אף אוזן גרון האחרון שהלכתי אליו שלל שהבעיה מגיעה משם,אמר שלמרות שאין צרבת ייתכן שעדיין מקור הבעיה מגיעה מהגסטרו? הייתכן? אם כן מה זה יכול להיות? תודה

11/08/2020 | 21:10 | מאת: הדר

רציתי להמשיך ולשאול איך ייתכן שהבעיה יכולה עדיין לנבוע מהגסטרו למרות שאין לי צרבות? אם אוכל לא "עולה" למעלה,למה שתיהיה השפעה על הריח והטעם המר בפה?תודה!

היי יש מצב שיש זיהום בקנדידה במערכת העיכול או זיהום בחיידק אחר ושזה יתבטא בריח לא בהכרח עם צרבת

היי יתכן שנוצרה במעי פלורה של חיידקים שנוטים לתסוס ולייצר את הריח או שזו קנדידה הגישה שלי זה לנסות ולטפל

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת