בדיקת גסטרוסקופיה ופענוח

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/08/2020 | 16:27 | מאת: ניר בן 47

שלום דוקטור, ביצעתי את הבדיקה שבכותרת ובמהלכה נלקחה ביופסיה מלשוניות מעבר וושט קיבה. להלן תוצאת הביופסיה: Squamocolumnar mucosa showing chronic inflammation with foveolar hyperplasia. no goblet cells are seen אשמח להבין במה מדובר. בגסטרו לפני שנה נמצא בארט ללא דיספצליה. הפעם אני מבין שאין בארט? צריך לקחת משהו לדלקת? אני לוקח אומפרדקס פעמיים ביום כל פעם 10 מג בגלל שלפני שנה נמצא בארט פחות מ 1 סמ. תודה לייעוצך

היי כל טיפול רפואי הוא בסימפטומים ולא רק בממצאים בבדיקות חייבים לשבת ולדבר ולפי התמונה הקלינית להחליט

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת