נקודות לבנות בצואה מזה שבועיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/06/2020 | 16:31 | מאת: מיטל

היי, מזה כשבועיים מופיעות לי בצואה נקודות לבנות בגודל של חציו של גרגר שומשום עד גודל של ראש סיכה. בנוסף סובלת מעצירויות וגזים והצואה שלי בחתיכות קטנות מאוד בצבע חום כהה (לא שחור, סתם כהה) , לאחרונה התחלתי לחוות בעצירויות גם מעט ״ריר״ שכזה ולעיתים גרד בפי הטבעת.לא ביצעתי שום שינוי תזונה ככה שלא ברור מה קורה. בבדיקת טפילים בצואה התקבלה התוצאה ״לא נמצאו טפילים. בעת חירום- לא מבוצעות בדיקות מולקולריות״ - רציתי לדעת האם זה אומר שהבדיקה לטפילים לא נעשתה במלואה? נעשה רק Parasite Microscopy כאשר נשלחתי לבדיקת מיקרוביולוגיה של Parasite Stool PCR. ברצוני לדעת מה כן נבדק, והאם זה מספיק להניח שלא מדובר בטפילים? אם כן במה מדובר? מצרפת תמונה שמצאתי ברשת, שלא נראית כמו הצואה שלי אבל הנקודות הלבנות זהות.

היי חסרים לי פרטים עליך ולא רק על הצואה יש תלונות כלשהין ? אם נמשך יש מקום לפנות לרופא פנימי

20/06/2020 | 11:00 | מאת: מיטל

זה עדיין ממשיך, מעבר לעצירות ולגזים, ביומיים האחרונים יש תחושה של רגישות שכזאת במעיים. יש לציין שחוויתי תחושות כאלה בעבר (תקופות של עצירויות, גזים, עוויתות בבטן, רגישות במעיים) אבל הן נגמרו בסוף, ובכל מקרה הצואה לא נראתה ככה מעולם, קרו שינויים בצבע/מרקם אבל אף פעם לא נראו ככה בצורה עקבית.

12/04/2024 | 00:55 | מאת: יובל

מה התגלה בסוף

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת