פטריה בנרתיק/קנדידה במעיים בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/06/2020 | 18:03 | מאת: יעל

בשנה האחרונה סבלתי מפטריה בנרתיק על בסיס שבועי... טופלתי בנרות אגיסטן באופן רצוף עד היום. עם הפסקות שנעשו על דעתי. לפני כשבוע קיבלתי כדור אחד פלוקונזואול שלא ממש שיפר את המצב. בעיקר קורה לאחר קיום יחסים. בתחושה שלי שזה קשור למעיים.כי הבטן מתנפחת הרגשה כללית לא טובה. הציעו לי לקחת וגיפם טיפול הורמונלי- מאחר ויש לי ספור משפחתי פוחדת לקחת. מה עושים?

היי את בכתובת הנכונה. חייבים לטפל במקביל בקנדידה במעיים ובנרתיק אחרת את תמשיכי להדביק את עצמך כנסי לאתר וקיראי וצרי קשר ונפתור לך הבעיה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת