הזעות אחרי האוכל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/06/2020 | 19:51 | מאת: אייל

אני בן 50, בדיא בדר"כ, בכושר גופני טוב. כבר חודש שאני עושה דיאטה 16:8 - כלומר 16 שע' צום ו-8 שע' אוכל. ירדתי במשקל, אני ישן טוב יותר וההרגשה הכללית טובה יותר. אבל, בזמן שמותר לי לאכול, כל מה שאני מכניס לפה - גורם לי לזיעה קרה בחזה ובצוואר, שעוברת מאליה אחרי חצי שעה בערך. לא נראה לי שהמקור לבבי, כיוון שאין לי בעיה להתאמן וגם לפני חצי שנה עברת קרדיאק CT, שיצא תקין. אבל התחושה מאד לא נעימה. אציין שבעבר סבלתי מצרבות והייתי לוקח נקסיום. מה לדעתך המקור לתופעה? האם זה קשור לסוכר? איזה בדיקות היית ממליץ לעשות?

היי מוזר חייב לשוחח ביתר אריכות קרוב לוודאי שבשיחה ניתן יהיה למצא פרמטרים נוספים

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת