כאבי בטן ובחילות כרוניות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/04/2020 | 13:59 | מאת: גל

היי, אני ממש מקווה שאני שואלת במקום הנכון, אני פשוט ממש אובדת עצות ולא יודעת כבר מה לעשות. אבא שלי סובל בתקופה האחרונה (לפחות חודש) מכאבי בטן ובחילות שנגמרות הרבה פעמים בהקאות. זה הביא לכך שהוא אף ירד במשקל באופן נראה לעין. הוא בן 56 ואני יודעת שזה שם אותו בקבוצת סיכון לכל מיני מחלות בדרכי העיכול. יחד עם זאת, הוא פשוט לא מוכן ללכת לרופא, אני מניחה שהוא מפחד מהאפשרות שיש לו משהו רציני. כל המשפחה כבר ניסתה לדבר איתו, בכל מיני גישות שונות וזה פשוט לא עוזר. אני חושבת שהוא לא עשה קולונוסקופיה כבר שנתיים לפחות, כך שאפילו אין מידע לרופא המשפחה על מצבו הנוכחי. הלוואי ולמישהו יהיה רעיון מה לעשות, או שאלות מנחות לגבי המצב שיוכלו לעזור להבין מה יכול להיות שיש לו. תודה רבה לכל העוזרים!

היי חייב להפגש איתו לשיחה של שעה שעה וחצי ואז ננסה לעשות אבחנה לא מכיר דרך אחרת

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת