כאבי בטן 3 חודשים ופחד לסרטן מעי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/02/2020 | 07:47 | מאת: מורן

שלום דר', שאלה בבקשה. בת 66. לפני 3 חודשים התחילה לי כאבי בטן נוראיים, למטה, באמצע כבר לא מזהה איפה. עשיתי U.s איברים יצא בסדר, מחכה לפאפ מרופא נשים בדיקה ידנית בסדר. חודש הבא יש לי תור לגסטרו ולעשות קולנוסקופיה שלא עשיתי 25 שנה. כאבי הבטן מעירים אותי כל לילה במיוחד בחלק התחתון וגם בימין ובאמצע. הכאבים יכולים להמשך שעות ופתאם יש הפוגה ואז חוזרים. גם יש לי יציאות יחסית מרובות שלא מובנות לי. לפעמים שאני עושה פיפי אז גם יש לי יציאה קצת מוזר. האם אלה תסמינים של סרטן המעי הגס? אני ממש חרדה ומפחדת. לא קרה לי מעולם כאלה כאבים בכלל ובטח שלא נמשכים תקופה כזאת ארוכה. תודה על תשובתך הכנה.

היי לא נעים. הייתי עושה כל מאמץ אפילו לשקול בתשלום והייתי מבצע קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה בהקדם. כך גם תהיה אבחנה וודאית נדע איך לטפל והפחית החרדה שהיא מובנת.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת