שלשולים לקושי התרוקנות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/07/2019 | 18:51 | מאת: פבל

דר' שלום רב. מזה יותר משנתיים סובל משלשולים וקושי התרוקנות במיוחד בבוקר וכאבי בטן כמו דקירות ... לפני כ חודשיים עברתי בדיקת קלאונסקפיה היה הכל תקין . אבל עדין נמשך כל הבלאגן ... בגלל כל הסיפור הזה נכנסתי לחרדות

שלום חיב לקבל עליך כמה שיותר פרטים כדי שאוכל לענות

16/07/2019 | 20:53 | מאת: פבל

גיל 31 משקל 67 גובה 169 . הבדיקות שנעשו היו תקינות כולל קלאונסקפיה בדיקות דם צואה וכו' . לפני מספר שנים מצאו אצלי וירוס היפטיטיס סי אבל ברוך השם לפני כשנה אחרי טיפול של 3 חודשיים הוירוס עזב . אני הייתי אצל רופא גסטרו דרך הקופה והוא אמר יכול להיות שזה מחרדות כל מה שקורה לי .... אני עבוד עצות לא יודע מה לעשות .

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת