רפלוקס הפוךחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/05/2019 | 13:26 | מאת: אילנה

סובלת מבעיות בליעה בשל לחץ מוגבר לושט העליונה ממעי רגיז מדיספפסיה פונקציונלית סותריי חומצה לא עוזרים ויש כאבים חזקים בקיבה בריאות ומקרין לגב האוכל לא יורד כמעט חונק ומכאיב לי בלילה ישנה רק עם תרופות לשינה ברגע שמתעוררת יש כאבים ישר בקיבה מה ניתן לעשות זאת תופעה ניורולוגית סובלת מחרדה ודכאון מהסבל וגם גורם לי ללפיסורה לצניחת רקטום לטחורים רזיתי 40 קג בשל בעיות העיכול גם מים גורמים לי לכאב כל דבר קשה לבליעה גם נפגעתי ברגליים מהחולשה האם יש ניתוח טיפול לשחרר הלחץ המתמיד לושט העליונה לטפל בדיספגיה אין לי חיים עם הכאבים ישנה גם עצירות בתודה

היי הבעיה חמורה מידי מכדי להתייחס אליהם כאן חיב פגישה מסודרת!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת