ניקוי רעלים- אורז על רקע ויסטיבולטיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/05/2019 | 15:21 | מאת: רינת

שלום רב, אני סובלת מויסטיבולטיס על רקע לא ידוע. הוחלט על ידי ועל ידי המדקר שלי לערוך ניקוי רעלים אורז מפני ששמתי לב שתחושת הצריבה הקשה מתרחשת על רקע אכילת מזון מסוים. בעשרה הימים הראשונים היה משחק של שיפור והחמרה. החל מלפני שלושה ימים קיימת הטבה משמעותית. אני צורכת רק אורז בסמטי לבן. בכל הימים האלה היו לי רק 4 יציאות ( אני בתהליך כבר 11 יום). אין כאבי בטן אין צואה קשה או גזים.פשוט אין צורך להתפנות. האם זה נורמלי ואם לא אז מה עושים בנידון. תודה.

היי לא מאמין בצורת טיפול כזו אם קיבלת הנחיות ממישהוא מסוים אז התייעצי איתו

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת