התמודדות עם יציאה לילית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/02/2019 | 13:16 | מאת: יואב

היי, אני בן 25 וסובל בשנה האחרונה מיציאה באמצע הלילה (תמיד בין 3-4 לפנות בוקר). בשאר היום אני הולך לשירותים ליציאה פעמיים נוספות, רק שהיציאה הלילית מרוקנת אותי לחלוטין ואיני מסוגל לחזור לישון לאחר מכן. איני סובל מכאבים חריפים, ניסיתי טיפול בנקסיום ובקולפרמין ללא שיפור. עברתי גסטרוסקופיה ואולטראסאונד וכן בדיקת נשיפה ובדיקות דם ללא ממצא מיוחד. האם ניתן לעשות משהו בעניין? איזה טיפ שיאפשר לי לפחות לדחות את היציאה הזאת (להקדים אותה באמצעות תה לדוגמה לא עזר, כי שוב היתה לי יציאה בשלוש)? אני פשוט ממש סובל מהעניין כבר חודשים. תודה רבה!

היי הייתי נותן כל בוקר תכשיר משלשל לתקופה ומחכה די בסבלנות דווח

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת