גזים וקולות מהבטן בעיקר בלילה ולשון לבנה ונפוחה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/02/2019 | 11:24 | מאת: רונית צ.

שלום כל כמה שבועות יש לי התקפים של גזים מרובים, המון קולות מבטן תחתונה. התזונה היא כמעט קבועה (ע"פ דיאטת פודמפ). למה זה חוזר ומה אפשר לעשות? הבדיקות יצאו תקינות. לפני כמה חודשים לקחתי לורמיקס והיה קצת שיפור. האם יש טעם לחזור לקחת (אולי SIBO) גם הלשון שלי מאוד לבנה ויבשה בלילה ונפוחה. רופא המשפחה אומר שאין קשר בין הלשון לעיכול.

היי כמה זמן לקחת לורמיקס? מה לגבי קנדידה? מה עם אנזימי עיכול ? תשקול לקחת כדורי פחם להקלה

17/02/2019 | 12:41 | מאת: רונית

אין לי מושג אם יש לי קנדידה. אמרתי לרופא משפחה והוא צחק ואמר שלכולם יש קנדידה בגוף. לורימקס לקחתי 10 ימים

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת