גזים מרובים וכאבי בטן חזקים מאוד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/12/2018 | 12:10 | מאת: זוהר

שלום רב מזה שלושה -ארבעה חודשים אני סובלת מכמות גזים מטורפת וההרגשה היא שמיום ליום חלה החמרה. הבטן שלי נפוחה מאוד וכל הזמן כואבת בגלל הגזים. בלילה אפילו אני מתעוררת מהשינה בגלל כאבים בבטן. אני מנסה להוציא את הגזים עד כמה שניתן אך התחושה היא שהם לא נגמרים וכל הזמן הבטן כואבת ונפוחה מאוד. בנוסף רציתי לציין שלא שיניתי את התזונה שלי בחודשים האחרונים ואני לא אוכלת משהו חריג/חדש שלא אכלתי בתקופה שקדמה לתקופת הכאבים. יש לי תור לגסטרו רק ל- 3/2019 כך שזה עוד הרבה זמן. עשיתי בדיקת צואה שיצאה תקינה. אוסיף גם שלפני שנה וחצי ביצעתי קולונוסקופיה שיצאה תקינה (לא בגלל בעיית הגזים). מה יכול להיות הגורם לכאבים ולגזים ומה אוכל לעשות על מנת להפסיק את הכאבים. תודה רבה

היי רופא גסטרו לא יפתור לך הבעיה השתנתה אוכלוסיית חיידקי המעיים ואולי עלתה כמות פטריית הקנדידה והם קולטים את המזון ומתסיסים אותו וזה מקור הגזים... מוזמנת למרפאה לייעוץ ולפתרון הבעיה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת