כאבי בטן חזקים באזור הטבור

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/12/2018 | 11:57 | מאת: זיו

שלום מזה שלושה שבועות אני סובלת מכאבי בטן חזקים במרכז הבטן ומסביבה (סביב הטבור) הבטן נפוחה מאוד ויש לי המון גזים ולעיתים גם גרפסים פתאומיים. הבטן כואבת כל כך שהיא מעירה אותי בלילה ולעיתים אפילו מגע בלחיצה כואב לי מאוד. רופאת המשפחה אמרה שלפי המיקום נראה שזה המעי הדק ויכול להיות טפילים או וירוס כלשהו ושלחה אותי לבדיקת צואה וביקשה להוריד דברי חלב למספר ימים. רק הבוקר עשיתי את בדיקת הצואה כך שעדיין אין תשובות והורדתי דברי חלב אך אני לא מרגישה שיפור וכל המצב הזה מאוד מלחיץ אותי וגורם לי לדכאון בשל הכאב הממושך. ברצוני להוסיף שב- 8/18 ביצעתי ct בטן בשל בעיה אחרת ולא אמרו לי שום דבר על הקיבה/הבטן. כמו-כן לפני כשנה וחצי ביצעתי גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה שיצאו תקינים (כאבי הבטן הם רק בשלושה שבועות האחרונים). מה אני יכולה עוד לעשות על מנת להקל על הכאבים ומה זה עוד יכול להיות? אשמח לעזרה

היי מי את? בת כמה ? חייב לשבת איתך לצורך בירור

22/12/2018 | 22:42 | מאת: זיו

השלמת פרטים אני בת 39 רציתי לעדכן שכאבי הבטן פחתו ותוצאות בדיקת הצואה יצאו שליליות אך כעת התווסף גרד עז בפי הטבעת שמציק מאוד והבטן נפוחה מאוד ומלאה בגזים שגורמים גם הם לכאבי בטן חזקים וסבל נוראי אשמח לשמוע עצתך לגבי טיפול מומלץ תודה רבה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת