שלשולים 10 ימים ללא כאבים או חום או דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/09/2018 | 09:16 | מאת: יוני 81

היי אני משלשל כבר עשרה ימים שלשולים מימיים,האומנם אני חיוני ,שותה המון ,ללא כאבי בטן או כל משהו אחר חוץ מהשילשולים,הבעיה היא שאני מאד אוהב מוצרי חלב ורק עכשיו התחלתי לאכול אורז,תפוח אדמה וכדומה וזה נעצר,אבל אכלתי סלט וזה חזר לי האם להמשיך בכלכלת אוכל יבש ולכמה זמן ? והאם לקובה לוקח זמן לחזור לעצמה ותוך כמה זמן

היי הייתי ממליץ לשמור דיאטה ללא סיבים לפחות לשבוע ואז באופן איטי לחזור לכלכלה רגילה בהצלחה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת