כאבי בטן לאחר טיפול בהליקובקטר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/04/2018 | 08:39 | מאת: עידן

שלום רב, אני כבר חודשיים לאחר טיפול מרובע בהילקובקטר (אומפרדקס, קל בטן, מוקסיפן וטבניק). מאז הטיפול אני חש החמרה בכאבים בקיבה וצרבות חוזרות. לפני מספר ימים ביצעתי תבחין נשיפה ועלה כי החיידק כבר לא קיים - אך עדיין קיימים כאבים וצרבות בקיבה. לאחר התבחין חזרתי ליטול אומפרדקס שוב - דבר שמקל עליי משמעותית. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

היי נגרם כנראה נזק במערכת העיכול מהזיהום בהליקובקטר יקח עד 10 שבועות לריפוי מלא עשית נכון כשחזרת לאומפרדקס המשך כך. סבלנות

18/02/2022 | 22:00 | מאת: ליאור

היי דוקטור, בעל כאבים זהים. היה לי לפני שנה הילקובקטר והוכחד אך אין הקלה משמעותית בכאבי הבטן, יש החמרה שאני הולך לישון ויש צורך רב להתיישר ולקום למתן גרפסים. יש לי גרפסים רבים שתוקפים אותי במיוחד בערב ואחרי ארוחת צהוריים ותחושה של כאבי בטן ואי נעימות שלא נוח להירדם איתה. מה עלי לעשות? לפני חצי שנה עשיתי בדיקת גסטרו שהעידה על חומציות יתר ואני משתמש זמן די רב בכדורי נקסיום, מקבל קצת על הכאבים אבל עדיין לא פותר את הבעיה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת