מקיאה הרבה+ דם בצואה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/09/2017 | 17:33 | מאת: חגית

שלום, גיל 28. לפני כחצי שנה היתה תקופה של חודש פלוס שאחרי כל דבר שאני אוכלת אני מקיאה אותו. ירדתי 8 קילו במשקל.. עבר לי. בשבוע האחרון שוב התחיל לי אותו הסיפור... אני משתעלת וחנוקה כי הקיא ממש תקוע בגרון, וגם התחיל לי דם בצואה ושלשולים, צבע אדום. אולי זה טחורים אבל לא כואב לי. חוץ מזה בין הקיאים מרגישה רגיל. כמו מה לדעתך זה נשמע? או בכלל האם לדעתך זה קשור? מתביישת ללכת לרופא במיוחד עכשיו שיש לי דם בצואה וזה מצריך בדיקות אינטימיות... מאוד יעזור לי אם תכתוב כאן מה אתה חושב ואיך אפשר לעזור לי במגבלות הפורום. תודה

שלום הייתי שמח לשוחח איתך. לא ניתן לעשות אבחנה ולטפל דרך האינטרנט

10/09/2017 | 22:06 | מאת: חגית

אשמח לשוחח איתך. איך ניתן לשוחח? אני מחפשת משהו טבעי שיעזור לבעיה שלי. תודה!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת