תולעי מעיים לפני זה פטרייה במעיים.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/07/2017 | 01:01 | מאת: קרן

סובלת מתולעי מעיים כמה כמה שנים ולקחתי את כל התרופות התולעים כל הזמן חוזרות.. ואני לא נפטרת מהם לפני זה הייתה לי גם פטרייה במעיים ועכשיו תולעים שיוצרות גרד בפי הטבעת ואני לא יכולה לישון:(( לפני שהיה לי תולעים היה לי פטרייה ולקחתי מלא כדורים נגד פטרייה יש קשר שהכדורים עשו נזק במערכת?

שלום אני חייב לקבל יותר פרטים לגבייך לא בהכרח יש קשר אבל יתכן ויש ירידה מסוימת במערכה החיסונית ובמקביל נזק ברירית המעיים

14/07/2017 | 09:52 | מאת: שלום

שלום, איזה פרטים..? יש לי גם דלקת פרקים, אבל מה שמפריע לי יותר זה שאני לא ישנה בגלל הגרד מהתולעים. מה ניתן לעשות במקרה כזה ?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת