ריר ביציאות אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/06/2017 | 16:34 | מאת: שיר

שלום רב, מידי פעם, אני מרגישה שאני צריכה ללכת להתפנות ויוצא לי ריר שקוף לפעמים לאחר צואה ולפעמים ללא צואה בליווי גזים רבים. גורם להרגשת אי נוחות ולפעמים קורה שאני מרגישה צורך להתפנות אך יוצא לי רק ריר. על מה זה יכול להצביע? יש לציין שבעבר היו לי פיסורה, טחורים ופוליפ בפי הטבעת שהוצא בניתוח. בנוסף יש לי תת פעילות בבלוטת התריס. אשמח לעזרה

בקר טוב יש לבצע תרביות צואה וכן בדיקה חודרנית של קולונוסקופיה לברור אפשרות של מחלת מעיים דלקתיות

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת