רפלוקס קשה מספר פעמים כל לילה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/05/2017 | 09:59 | מאת: אבי

שלום, אני סובל מרפלוקס קשה מספר פעמים מדי לילה המתבטא בהקאות של מוצק ונוזלים בשינה אפילו 8 שעות לאחר האוכל. יש מקרים בהם אני מתעורר חנוק אחריי ששאפתי תוכן קיבה וכבר הייתה לי מספר פעמים דלקת ריאות מסיבה זו וסינוסיטיס כנ"ל. לפני כחמש שנים עברתי ניתוח שרוול (Gastric Sleeve). בגסטרוסקופיה שעברתי נראו תאי ברט בוושט. המיטה בשיפוע גבוה. אני מטופל בגביסקון, מוטיליום, פמוטידין ולנטון. מה עוד ניתן לעשות? תודה. אבי

25/05/2017 | 09:12 | מאת: מיקי

בתגובה לשאלתך. אני היום בן 70 אבל רפלוקס קשה כולל וושט מסוג בארט יש לי מגיל 50. אני מציע לקחת פעם ביום כחצי שעה עד שעה לפני ארוחת בוקר לוסק 20 מ"ג. מאז שהתחלתי ליטול לוסק הבעייה נפתרה. אני בטוח שזה יעזור.

שלום לצערי כנראה לא עוד הרבה נזק שנגרם מניתוח קשה מאד לתקן תרופתית נסה לא לאכול 3 שעות לפני השינה ושים את המיטה בשיפוע. בהצלחה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת