עצירות, כאבי בטן קשים, ריבוי גזים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/03/2017 | 12:53 | מאת: טל

שלום רב, שמי טלייה, בת 45. משחר ילדותי אני סובלת מבעיות עצירות. לפני כשנה וחצי נתגלה אצלי סרטן שד. כתוצאה מהכימותרפיה העצירות הוחמרה. היום, ללא נרות גליצרין, אני ממש מתקשה להתנקות. בנוסף אני סובלת מכאבי בטן קשים ביותר. עד מצב שכמעט ואין לי רגעים ללא כאב בטן. בשעות הבוקר וכן משעות אחה"צ יש לי גזים רבים שמעצימים את כאבי הבטן. המילה "איכות חיים" בהקשר של מערכת העיכול וכאבי הבטן הינה משאלת לב. אשמח לעזרה. תודה, טל

היי טליה ברור לך שלא ניתן לסייע דרך האינטרנט מוזמנת לבוא לייעוץ דר דיין 036496888

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת