טופמקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/12/2003 | 21:05 | מאת: בת שבע

ברצוני לדעת האם התרופה טופמקס יעילה להפרעות אכילה, האם יש לה תופעות לואי, ואם לוקחים תרופות נגד לחץ דם וכולסטרול, זה עלול להזיק.

15/12/2003 | 11:31 | מאת:

שלום בת שבע התרופה במקורה אינה רשומה להפרעות אכילה אולם משמשת לטיפול בכל מיני סוגים של הפרעות אכילה. יש לתרופה תופעות לוואי די רבות כמו: רעד, סחרחורת, בלבול, קושי בריכוז, כאבים בשדיים, הפרעות במחזור, הפרעות ראיה, בעיות בזכרון, עצבנות ובעיות בדיבור. במקרים חמורים תתכן בעיה כבדית וכלייתית, אנמיה והפסקות נשימה. לתרופה יש מספר אינטראקציות עם תרופות אחרות אך לא עם כאלה להורדת לחץ דם ולטיפול בכולסטרול. לימור איזנבוד