יעוץ תרופתי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

24/09/2003 | 18:55 | מאת: רווית

יעוץ תרופתי אני סובלת מיתר לחץ דם כ-4 שנים אני מטופלת באוקסרפלוס. מאחר ורוב הכדורים להורדת יתר לחץ דם גורמים לי לתופעות לוואי. לאחרונה נוצרה אצלי בצקת כמעט בכל הגוף בבקור אני קמה נפוחה מאוד בפנים באוזנים יש לי נוזלים. לאחר שעה מרגע לקיחת אוקסר פלוס 50 מ"ג הנפיחות יורדת מעט וגם הלחץ באוזנים.בבדיקת דם תפקודי כליות בסדר הרופא אינו מוכן להוסיף לי כדור להורדת נוזלים נושא זה מכביד עלי מאוד מה עלי לעשות

25/09/2003 | 12:32 | מאת:

שלום רווית איני יודעת מהם שיקולי הרופא לאי הסכמתו שתקחי כדור משתן, אולי לחץ הדם מאוזן והוא פוחד שהאיזון יופר... בכל מקרה אינך יכולה לקחת כדורים משתנים על דעת עצמך. שנה טובה לימור איזנבוד

28/09/2003 | 23:59 | מאת: רוקח קליני

חשוב מאוד...... אם הבצקת מופיעה באיזור הפה הלשון והלוע......!!!! יכול מאוד שמדובר בתופעת לוואי ידועה של משפחות תרופות המעכבות פעילות של האינזים המהפך או כאלו שמעכבות את הפעילות של התוצר שלו (שאוקסאר היא אחת מהן)ץ תופעת הלוואי הזוא יכולה להיות מסוכנת מאוד....... לכן המלצתי היא שתפני לקבלת חוות דעת שנייה...